
Admès

No admès
2,90 €
Per Kg
Preu pactat 2024-25
1,99 €
Per Kg
Porro restauració
Preu pactat 2024-25
Informació general del producte
| Nom i descripció del producte: | Porro (Allium porrum / Liliaceae (Alliaceae)) és una verdura coneguda des d’antic conreada pel bulb cilíndric i comestible que forma en la base de les fulles. És molt benvolgut com a condiment pel sabor que dona als plats, encara que també es pot consumir cru o en purés, suflés o pastissos. La seva importància nutritiva radica en les vitamines, minerals i l’oli essencial que aporta. |
| Presentació comercial i format: |
Porros sencers servits en caixa de plàstic (de 7 a 10 quilos) amb recobriment de plàstic. |
| ● Ingredients: | Porro. |
| ● Varietat: | |
| ● Calibre: | 7 a 10 quilos/caixa. |
| ● Categoria: | Extra. |
| ● Origen: | Baix Llobregat, Catalunya |
| Descripció organolèptica: | |
| ● Visual/ Color: | Cilindres blancs i verd clar a l’extrem. |
| ● Olor: | Amb aromes pròpies i característiques, sense acusar símptomes d’alteració o contaminació. |
| ● Sabor: | Característic, agradable i suau, sense acusar símptomes d’alteració o de contaminació. |
| Emmagatzematge: | Refrigeració |
| Condicions de conservació: | Conservar en fred entre 0 i 4ºC. (Les condicions de conservació afecten les característiques comercials del producte). |
| Consum preferent: | No s’aplica, a causa de la tipologia de producte, es determina en funció del seu aspecte visual. |
| Lot: | Es mostra a la caixa o envàs del producte, ja que és producte fresc a granel. També s’identifica al document de acompanyament del producte (factures i albarans de lliurament). |
| Empresa distribuïdora: | ECOCENTRAL |
| Certificació ecològica | CCPAE |
| Pesticides | Sense pesticites |
| Origen | Baix Llobregat |
Embalatge
Receptes
Històric de Preus
Característiques de qualitat
3.1. CARACTERÍSTIQUES FISICO-QUÍMIQUES
| ● Generalitats: | Sense presència de substàncies estranyes – terra, pedres, etc. Exempta de símptomes de malalties Tots els productes han de complir el Reglament Europeu en matèria de contaminants químics 1881/2006 i modificacions posteriors. Tots els productes han de complir les disposicions del Reglament Europeu 1829/2003 sobre aliments i pinsos modificats genèticament, quant a OMG autoritzats a Europa. |
| ● LMR permesos en matèria de contaminants químics (segons RE 1881/2006) |
Metalls pesants: o Plom: 0,10 mg Pb/Kg. o Cadmi: 0,050 mg Cd/Kg. |
| ● Legislació en matèria de LMR de plaguicides | Per comprovar els límits de cada producte als diferents contaminants químics els remetem al següent enllaç: http://plaguicidas.comercio.es/principal.asp?VIdioma=E |
| ● Llistat d’OMGs autoritzats a Europa | El producte no és susceptible de ser OMG. Llistat d’OMGs autoritzats a Europa: http://ec.europa.eu/food/dyna/gm_register/index_en.cfm |
3.2. CARACTERÍSTIQUES MICROBIOLÒGIQUES
3.3. DECLARACIÓ D’AL-LERGÒGENS
3.4. INFORMACIÓ NUTRICIONAL










