
Admès

No admès
1,65 €
Per Kg
Preu pactat 2024-25
Informació general del producte
| Nom i descripció del producte: | Nap, Brassica rapa / Cruciferae (Brassicaceae) és l’arrel de la planta del mateix nom. Pertany al mateix gènere botànic que les cols i es consumeix com a hortalissa. Les arrels de les diferents varietats poden presentar grandàries, formes i colors variables. La “carn” és de color blanc i està coberta per una pell fina de color groc o blanc, fins i tot a vegades verd o porpra. La forma pot ser rodona, aplanada o cilíndrica. |
| Presentació comercial i Format: | Granel. Caixa de 5 a 8kg |
| ●Ingredients: | Nap |
| ●Varietat: | Brassicàcia |
| ●Calibre: | M (50-70 mm); G (70-90 mm) |
| ●Categoria: | Extra. |
| ●Origen: | Lleida |
| Descripció organolèptica: | |
| ●Visual/ Color: | Tonalitats des de crema a marró típiques del producte |
| ●Olor: | Amb aromes propis i característiques, sense acusar símptomes d’alteració o contaminació. |
| ●Sabor: | Característic, agradable i suau, sense acusar símptomes d’alteració o contaminació. |
| Emmagatzematge: | Refrigeració |
| Condicions de conservació: | Conservar en fred entre 0 i 4ºC. (Les condicions de conservació afecten les característiques comercials del producte). |
| Consum preferent: | No aplica, a causa de la tipologia de producte, es determina en funció del seu aspecte visual. |
| Lot: | Es mostra a la caixa o envàs del producte, ja que és producte fresc a granel. També s’identifica al document d’acompanyament del producte (factures i albarans de lliurament). |
| Empresa distribuïdora: | ECOCENTRAL |
| Certificació ecològica | CCPAE |
| Pesticides | Sense pesticides |
Embalatge
Receptes
Històric de Preus
Característiques de qualitat
3.1. CARACTERÍSTIQUES FISICO-QUÍMIQUES
| ● Generalitats: | Sense presència de substàncies estranyes – terra, pedres, etc. Exempta de símptomes de malalties Tots els productes han de complir el Reglament Europeu en matèria de contaminants químics 1881/2006 i modificacions posteriors. Tots els productes han de complir les disposicions del Reglament Europeu 1829/2003 sobre aliments i pinsos modificats genèticament, quant a OMG autoritzats a Europa. |
| ● LMR permesos en matèria de contaminants químics (segons RE 1881/2006) |
Metalls pesants: o Plom: 0,10 mg Pb/Kg. o Cadmi: 0,050 mg Cd/Kg. |
| ● Legislació en matèria de LMR de plaguicides | Per comprovar els límits de cada producte als diferents contaminants químics els remetem al següent enllaç: http://plaguicidas.comercio.es/principal.asp?VIdioma=E |
| ● Llistat d’OMGs autoritzats a Europa | El producte no és susceptible de ser OMG. Llistat d’OMGs autoritzats a Europa: http://ec.europa.eu/food/dyna/gm_register/index_en.cfm |
3.2. CARACTERÍSTIQUES MICROBIOLÒGIQUES
3.3. DECLARACIÓ D’AL-LERGÒGENS
3.4. INFORMACIÓ NUTRICIONAL





